Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV zwaar onderuit tegen OHL

Ivan Leko nam het met zijn nieuwe club STVV in het Bergstdion in Tienen op tegen OH Leuven, waar hij zijn trainersdebuut maakte. Het werd geen prettig weerzien voor de Kroaat.Deze elf Kanaries verschenen aan de aftrap: Dutoit, Djen, Pulido, Fernandes, Ryckaert, De Petter, Gerkens, Swers, Castro Montes en Janssens.STVV nam het initiatief maar moest na twintig minuten met tien verder. Pieter Gerkens haalde de doorgebroken Sula onderuit en mocht de kleedkamer opzoeken. Ben Yagan mikte de vrije trap binnen. Een koude douche voor de Kanaries.Ruim tien minuten later mocht OHL opnieuw juichen. De…

Lees verder op Geen categorie: STVV zwaar onderuit tegen OHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *