Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV-trainer blijft rustig bij 4-1 nederlaag

De voorbereiding is maar de voorbereiding. Twee weken voor de start van de competitie met 4-1 onderuit gaan tegen een tweedeklasser, dat oogt echter niet prettig. Er is werk aan de winkel bij STVV.STVV moet na een wisselvallig seizoen aan een nieuwe ploeg bouwen. Dat kost tijd. Het huiswerk is bovendien nog niet af. De Kanaries speuren nog naar een extra aanvaller en flankspeler. Bij tegenstander OH Leuven zullen ze echter dezelfde bemerkingen maken.”Het is belangrijk dat we de juiste lessen trekken uit deze nederlaag”, stelt STVV-trainer Ivan Leko op het clubkanaal. “We…

Lees verder op Geen categorie: STVV-trainer blijft rustig bij 4-1 nederlaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *