Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Ploeg van Vercauteren wint van Lokeren, dat De Sutter ziet uitvallen

Oefenwedstrijden eersteklassers • live berichtgeving Lokeren verliest De Sutter Nog meer slecht nieuws voor Lokeren. Aanwinst Tom De Sutter moest na twintig minuten het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Enoh. Wat er precies aan de hand is met de aanvallers, is nog niet geweten. 20:19 ◀ Ploeg van Vercauteren te sterk voor Lokeren Ook Lokeren heeft een slechte beurt gemaakt. In Hamme verloor het van Samara, de Russische ploeg van trainer Franky Vercauteren, met het kleinste verschil: 0-1. 19:38 ◀ 19:38 ◀ Genk de boot in tegen Eindhoven Racing Genk heeft zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereidingsperiode…

Lees verder op Geen categorie: Ploeg van Vercauteren wint van Lokeren, dat De Sutter ziet uitvallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *