Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OHL koos bewust voor aanloop tegen 5 eersteklassers: “Tegen kleinere clubs leer je niets”

OHL koos bewust voor aanloop tegen 5 eersteklassers: “Tegen kleinere clubs leer je niets” Foto: © photonews 17 juli 2016 12:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Oud-Heverlee Leuven zakte vorig seizoen uit de Jupiler Pro League en gaat over enkele weken in de nieuwe 1B-reeks aan de slag. Maar niet vooraleer de fusieclub nog enkele eersteklassers partij heeft gegeven. Anderlecht, Sporting Lokeren, STVV, KV Mechelen, Westerlo, … De oefenkalender van OHL liegt er niet om. Willen de hoofdstedelingen van Vlaams-Brabant eersteklassers bekampen, dan moet dat in de voorbereiding gebeuren.Coach Emilio Ferrera koos…

Lees verder op Belgium Soccer: OHL koos bewust voor aanloop tegen 5 eersteklassers: "Tegen kleinere clubs leer je niets"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *