Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OH Leuven duwt STVV twee weken voor de competitiestart met de neus op de feiten na klinkende 4-0-pandoering

OH Leuven duwt STVV twee weken voor de competitiestart met de neus op de feiten na klinkende 4-0-pandoering Foto: © vk 16 juli 2016 21:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Exact twee weken voor STVV zijn seizoen opent tegen Sporting Lokeren, ligt nog een pak werk op de plank. Dat maakte de flagrante 4-1-pandoering tegen Oud-Heverlee Leuven, de degradant van vorig jaar, duidelijk. Beide partijen begonnen futloos aan hun oefenpartij op het veld van KVK Tienen. Het contrast met de EK-matchen die bij iedereen nog vers in het geheugen zitten,…

Lees verder op Belgium Soccer: OH Leuven duwt STVV twee weken voor de competitiestart met de neus op de feiten na klinkende 4-0-pandoering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *