Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Nederlandse club gaat voor 20 nieuwe spelers

Voor de supporters van NAC Breda wordt het wennen. Hun geliefkoosde club houdt een grote schoonmaak in de kleedkamer. Het is een komen en gaan bij NAC.Nood breekt wet. NAC kent financile problemen en moet werk maken van een verlaging van de loonkosten. Het aantal nieuwkomers staat op veertien. Trainer Marinus Dijkhuizen rekent nog op zes aanwinsten.”Wij moeten om promotie strijden en bij de eerste vijf eindigen. Dat is een realistische doelstelling”, stelt de trainer tegenover BN De Stem. “Vorig jaar werkten wij met een eredivisiebudget van 2.5 miljoen euro. Nu ligt…

Lees verder op Geen categorie: Nederlandse club gaat voor 20 nieuwe spelers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *