Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 15/07: Lukebakio twijfelt aan paars-witte toekomst, Lokeren doet zaken met Japanners

Transfergeruchten 15/07: Lukebakio twijfelt aan paars-witte toekomst, Lokeren doet zaken met Japanners Foto: © Photonews 15 juli 2016 08:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten op een rijtje. Dode Lukebakio denkt ernstig na over een vertrek bij RSC Anderlecht. Het heeft er bij de flankaanvaller op ingehakt dat hij niet was geselecteerd voor het oefenkamp in…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 15/07: Lukebakio twijfelt aan paars-witte toekomst, Lokeren doet zaken met Japanners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *