Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Het grote Newcastle komt naar Lokeren en u kan er bij zijn! Win hier tickets!

Het grote Newcastle komt naar Lokeren en u kan er bij zijn! Win hier tickets! Foto: © photonews 15 juli 2016 13:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Volgende week zaterdag speelt Sporting Lokeren op de fandag een wedstrijd tegen het grote Newcastle. Een wedstrijd die niet alleen de die hard Lokeren fan kan bekoren, maar ook de “neutrale” voetbalsupporter. Wil u Mbemba en Mitrovic nog eens aan het werk zien? Het kan via Voetbalkrant.com. Als u antwoord kan geven op onze wedstrijdvraag, maakt u kans op één van de 5 x 2 vrijkaarten…

Lees verder op Belgium Soccer: Het grote Newcastle komt naar Lokeren en u kan er bij zijn! Win hier tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *