Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Uitslagen oefenwedstrijden eersteklassers

De Jupiler Pro League wordt het laatste weekend van juli op gang getrapt. Woensdagavond speelden heel wat eersteklassers een oefenwedstrijd. Voetbalbelgie.be maakte een overzicht.Sporting Lokeren oefende tegen degradant Oud-Heverlee Leuven. De troepen van Georges Leekens wonnen vlot met 4-0. Maric, Joao Carlos en Bolbat kregen rust uit voorzorg, weet Het Laatste Nieuws. Tom De Sutter, de jonge Bob Straetman en Jaja Coelho (2X) zorgden voor de doelpunten.Sint-Truiden nam het op tegen Carl Zeiss Jena, een andere club die in handen is van Roland Duchtelet. De Kanaries konden -net als in voorgaande oefenwedstrijden-…

Lees verder op Geen categorie: Uitslagen oefenwedstrijden eersteklassers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *