Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 14/07: Habibou kan terug naar België, nieuwe gegadigde voor Praet en nieuws rond Vermaelen, Chipciu, Lokeren, …

Transfergeruchten 14/07: Habibou kan terug naar België, nieuwe gegadigde voor Praet en nieuws rond Vermaelen, Chipciu, Lokeren, … Foto: © Photonews 14 juli 2016 09:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De start van de Europese competities nadert met rasse schreden. Toch zijn een pak clubs nog niet klaar met hun huiswerk. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Wij bezorgen onze lezers dagelijks een handig overzicht. Alexandru Chipciu staat opnieuw een stapje dichter bij RSC Anderlecht. Meer daarover HIER!Sporting Lokeren wil de Scandinavische markt op. De deal met de IJslandse linksachter Skulason is bijna rond,…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 14/07: Habibou kan terug naar België, nieuwe gegadigde voor Praet en nieuws rond Vermaelen, Chipciu, Lokeren, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *