Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Portugese tester bij STVV

<!– image –>© www.voetbalbelgie.be<!– /image –>Ivan Leko bracht de Portugese tester Bruno Lima aan de aftrap in de oefenpartij tegen de Duitse vierdeklasser CZ Jena. Lima maakte geen onvergetelijke indruk, in een matige en gesloten wedstrijd, en werd na een uur naar de kant gehaald.De 26-jarige linksachter speelde bij Benfica, Desportivo Aves, Vitoria Setubal, Beira Mar, Hajduk Split, Dinamo Zagreb en NK Rijeka.Vorig seizoen kwam Lima vanaf Nieuwjaar uit voor de Portugese eersteklasser Uniao Madeira, waardoor ook daar amper speelminuten werden vergaard.DC<!– –>Voetbal België in je…

Lees verder op Geen categorie: Portugese tester bij STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *