Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi reageert op zijn transfer naar “een grote club”

Odoi reageert op zijn transfer naar “een grote club” Foto: © Photonews 14 juli 2016 21:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De transfer van Denis Odoi naar Fulham is intussen helemaal officieel. Intussen reageerde de verdediger ook en lichtte hij zijn keuze verder toe. In Engeland spelen is een droom die uitkomt. “Als kind keek ik altijd naar Match of the Day. Ik weet dat het nu wel niet de Premier League is, maar ik wil toch erg graag in Engeland spelen.” Dat verklaart waarom hij voor The Championship koos, terwijl er toch…

Lees verder op Belgium Soccer: Odoi reageert op zijn transfer naar "een grote club"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *