Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Beerschot-Wilrijk mikt hoog en heeft voormalig Gouden Stier op het Kiel rondlopen

Beerschot-Wilrijk mikt hoog en heeft voormalig Gouden Stier op het Kiel rondlopen Foto: © Jan Mees 14 juli 2016 13:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Beerschot-Wilrijk gaat komend seizoen aan de slag in de Amateurliga en wil zijn vel daar duur verkopen. En dus blijft de Antwerpse fusieclub duchtig actief op de transfermarkt. Deze week is een oude bekende op proef op het Kiel. James Alfonso Ruiz wil zich in de gratie van nieuwbakken coach Marc Brys spelen. De Colombiaanse aanvaller werd in het seizoen 2008/2009 topschutter in de hoogste klasse. Hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Beerschot-Wilrijk mikt hoog en heeft voormalig Gouden Stier op het Kiel rondlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *