Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 13/07: Cercle neemt beslissing over Tchité, Club ziet doelman definitief vertrekken

Transfergeruchten 13/07: Cercle neemt beslissing over Tchité, Club ziet doelman definitief vertrekken Foto: © Photonews 13 juli 2016 09:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De start van de Europese competities nadert met rasse schreden. Toch zijn een pak clubs nog niet klaar met hun huiswerk. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Wij bezorgen onze lezers dagelijks een handig overzicht. Besart Abdurahimi lijkt Sporting Lokeren te gaan verlaten. De Macedonische flankaanvaller geniet de concrete interesse van het Japanse Cerezo Osaka.Mémé Tchité is niet langer op proef bij Cercle Brugge. De aanvaller kreeg de voorbije…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 13/07: Cercle neemt beslissing over Tchité, Club ziet doelman definitief vertrekken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *