Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 13/07: Advocaat zet deur voor terugkeer als Belgisch bondscoach open, Engelse topper dient transferverzoek in

Transfergeruchten 13/07: Advocaat zet deur voor terugkeer als Belgisch bondscoach open, Engelse topper dient transferverzoek in Foto: © Photonews 13 juli 2016 16:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De start van de Europese competities nadert met rasse schreden. Toch zijn een pak clubs nog niet klaar met hun huiswerk. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Wij bezorgen onze lezers dagelijks een handig overzicht. Dick Advocaat heeft in de Nederlandse media de deur opnieuw opengezet om aan de slag te gaan als bondscoach van België. Het lijkt ons echter heel straf dat zoiets zou…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 13/07: Advocaat zet deur voor terugkeer als Belgisch bondscoach open, Engelse topper dient transferverzoek in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *