Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi over gesprek met AA Gent

Denis Odoi ruilt Sporting Lokeren voor Fulham. Zijn eerste avontuur in het buitenland. Fulham aast op een terugkeer naar de Premier League. Odoi kon ook bij AA Gent aan de slag. De Leuvenaar legt uit waarom hij niet inging op dat verhaal.”Zij toonden inderdaad serieuze interesse. Ik heb met Hein Vanhaezebrouck gesproken. Een heel goede trainer, waar ik nog veel van zou kunnen leren. Hij haalde alles uit de kast, stuurde me zelfs tot diep in de nacht sms’jes om me toch nog te overtuigen. En dan ga je automatisch twijfelen”, vertelt hij aan Het…

Lees verder op Geen categorie: Odoi over gesprek met AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Odoi over gesprek met AA Gent

Denis Odoi ruilt Sporting Lokeren voor Fulham. Zijn eerste avontuur in het buitenland. Fulham aast op een terugkeer naar de Premier League. Odoi kon ook bij AA Gent aan de slag. De Leuvenaar legt uit waarom hij niet inging op dat verhaal.”Zij toonden inderdaad serieuze interesse. Ik heb met Hein Vanhaezebrouck gesproken. Een heel goede trainer, waar ik nog veel van zou kunnen leren. Hij haalde alles uit de kast, stuurde me zelfs tot diep in de nacht sms’jes om me toch nog te overtuigen. En dan ga je automatisch twijfelen”, vertelt hij aan Het…

Lees verder op Geen categorie: Odoi over gesprek met AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *