Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi koos voor Fulham, maar: “Vanhaezebrouck stuurde me tot diep in de nacht sms’jes”

Odoi koos voor Fulham, maar: “Vanhaezebrouck stuurde me tot diep in de nacht sms’jes” Foto: © Photonews 13 juli 2016 08:58<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Denis Odoi heeft Sporting Lokeren verlaten om een droom te verwezenlijken. De flankverdediger gaat voor Fulham FC voetballen. Al moest hij daarvoor wel KAA Gent afwijzen. “Het klopt dat KAA Gent heel concreet was”, vertelt Denis Odoi in Het Nieuwsblad. De flankverdediger geeft ook toe dat hij getwijfeld heeft over een verhuis naar de Ghelamco Arena. “Hein Vanhaezebrouck haalde alles uit de kast. Hij stuurde me zelfs…

Lees verder op Belgium Soccer: Odoi koos voor Fulham, maar: "Vanhaezebrouck stuurde me tot diep in de nacht sms’jes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *