Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leko: ‘Trots op wat ik in Leuven heb neergezet’

Ivan Leko werd in april aangesteld als nieuwe trainer van STVV. Ietwat verrassend, want de Kroaat was na zijn ontslag bij OH Leuven anderhalf jaar geleden uit beeld verdwenen. Wat deed hij in die tussenperiode? Leko: ‘Ik had plots veel tijd en ben in drie, vier landen naar trainingen gaan kijken om te observeren hoe andere trainers werken. Ik ging langs bij Fiorentina en Genoa, omdat voor mij Italiaanse coaches de beste van de wereld zijn. Op het EK hebben we kunnen zien tot wat Antonio Conte in staat is. Zonder sterspelers heeft hij van…

Lees verder op Geen categorie: Leko: ‘Trots op wat ik in Leuven heb neergezet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *