Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Een gemiste kans op EK-deelname: “Ik stel me de vraag: is Jordan Lukaku zoveel beter dan ik?

Een gemiste kans op EK-deelname: “Ik stel me de vraag: is Jordan Lukaku zoveel beter dan ik? Foto: © photonews 13 juli 2016 15:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Denis Odoi (28) was tijdens het EK als analist te gast in de voetbaltakshow Panenka. De polyvalente flankverdediger gaf er zijn ongezouten mening over de Rode Duivels, maar denkt hij nog wel eens aan de nationale ploeg? Odoi speelde in 2012 als speler van Anderlecht één oefenmatch voor de Rode Duivels. “Ik heb toen tegen Montenegro een behoorlijke prestatie geleverd dacht ik, maar nadien…

Lees verder op Belgium Soccer: Een gemiste kans op EK-deelname: “Ik stel me de vraag: is Jordan Lukaku zoveel beter dan ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *