Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vrienden van bij Anderlecht De Sutter en Odoi spelen niet opnieuw samen: “Ik denk dat hij dat begrijp”

Vrienden van bij Anderlecht De Sutter en Odoi spelen niet opnieuw samen: “Ik denk dat hij dat begrijp” Foto: © photonews 12 juli 2016 09:42<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Terwijl Tom De Sutter op Daknam neerstreek, verlaat Denis Odoi Sporting Lokeren voor Fulham. En zo ontlopen de vrienden die nog samen bij Anderlecht voetbalden elkaar. “Ik denk dat Tom begrijpt dat ik mijn eigen ambities heb”, lacht Odoi in Sport/Voetbalmagazine. “Volgend jaar ben ik einde contract. Lokeren heeft me al een paar keer voorgesteld om mijn contract te verlengen, maar daar ben…

Lees verder op Belgium Soccer: Vrienden van bij Anderlecht De Sutter en Odoi spelen niet opnieuw samen: "Ik denk dat hij dat begrijp"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *