Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 12/07: Juventus dringt aan voor Lucas Biglia, tegenslag voor Racing Genk

Transfergeruchten 12/07: Juventus dringt aan voor Lucas Biglia, tegenslag voor Racing Genk Foto: © Photonews 12 juli 2016 10:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. PSV biedt niet langer op Nicolas Lombaerts. (Lees verder)Racing Genk grijpt naast Bastos die zijn contract bij Rostov verlengde. De Limburgers zagen in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 12/07: Juventus dringt aan voor Lucas Biglia, tegenslag voor Racing Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *