Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Fraai debuut voor Belgische spits

Cyriel Dessers verliet Sporting Lokeren voor meer speelkansen bij de Nederlandse tweedeklasser NAC. De 21-jarige aanvaller toonde zich meteen bij zijn debuut, in een oefenwedstrijd scoorde hij twee keer.”Dit is wat ik voor ogen had”, stelt Dessers in BN De Stem. “Technisch directeur Hans Smulders en de coach hebben me overtuigd om naar hier te komen. Ze hebben een goed plan, met een duidelijke lijn en een duidelijke visie.”Ook coach Marinus Dijkhuizen was tevreden met de prestatie van onze landgenoot. “Cyriel heeft zich goed getoond. Hij…

Lees verder op Geen categorie: Fraai debuut voor Belgische spits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *