Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Doorbraak in dossier Jinty Caenepeel is in de maak: drie Belgische eersteklassers vissen achter het net want de oversteek naar Engeland wenkt

Doorbraak in dossier Jinty Caenepeel is in de maak: drie Belgische eersteklassers vissen achter het net want de oversteek naar Engeland wenkt Foto: © FC Eindhoven 12 juli 2016 07:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Jinty Caenepeel heeft er enkele weken op moeten wachten, maar een doorbraak in zijn transferdossier is nu toch een feit. De 19-jarige aanvaller is onderweg naar Engeland. Afgelopen woensdag meldden we u al dat Barnsley FC officieel een bod uitbracht bij FC Eindhoven. (Lees er hier meer over) Nu lijkt de nieuwkomer in de Engelse Championship aan het langste…

Lees verder op Belgium Soccer: Doorbraak in dossier Jinty Caenepeel is in de maak: drie Belgische eersteklassers vissen achter het net want de oversteek naar Engeland wenkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *