Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Daarom koos Dierckx Antwerp: “Zwaanst na ni eh”

Daarom koos Dierckx Antwerp: “Zwaanst na ni eh” Foto: © Photonews 10 juli 2016 16:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Één van de opmerkelijkste transfers in het Belgische voetballandschap is ongetwijfeld die van Tuur Dierckx. Van Club Brugge naar … Antwerp, dat is toch een vreemde move? Dierckx legt in sappig Antwerps uit waarom. “Dit was mijn eerste keuze. Een eigenzinnige, maar voor mij logische keuze”, gaf Dierckx eerder al aan. De vinnige winger wil maar wat graag speelminuten krijgen en hoopt die bij Antwerp te gaan krijgen.. In een sappige boodschap laat hij weten…

Lees verder op Belgium Soccer: Daarom koos Dierckx Antwerp: "Zwaanst na ni eh"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *