Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos

Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos Foto: © Photonews 09 juli 2016 16:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Igor Vetokele is één van de speerpunten van het zomeroffensief van Zulte Waregem. De aanvaller is erop gebrand om naam te maken aan de Gaverbeek. Sporting Lokeren trok aan zijn mouw, maar Igor Vetokele koos ervoor om zijn krabbel bij Zulte Waregem te zetten. “Het project sprak me meteen aan”, vertelt de aanvaller in Het Laatste Nieuws. “Bovendien ken ik Francky Dury van bij KAA Gent.”Vetokele zet zo een…

Lees verder op Belgium Soccer: Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos

Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos Foto: © Photonews 09 juli 2016 16:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Igor Vetokele is één van de speerpunten van het zomeroffensief van Zulte Waregem. De aanvaller is erop gebrand om naam te maken aan de Gaverbeek. Sporting Lokeren trok aan zijn mouw, maar Igor Vetokele koos ervoor om zijn krabbel bij Zulte Waregem te zetten. “Het project sprak me meteen aan”, vertelt de aanvaller in Het Laatste Nieuws. “Bovendien ken ik Francky Dury van bij KAA Gent.”Vetokele zet zo een…

Lees verder op Belgium Soccer: Vetokele legt uit waarom hij Lokeren afwees en voor Zulte Waregem koos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *