Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 09/07: Odoi, Lombaerts, Sylla, Ibou, Götze, …

Transfergeruchten 09/07: Odoi, Lombaerts, Sylla, Ibou, Götze, … Foto: © Photonews 09 juli 2016 11:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. AA Gent heeft een opvolger voor Laurent Depoitre te strikken. (Lees er hier meer over)Dortmund en Tottenham zitten achter Mario Götze aan.Van een vertrek van Idrissa Sylla bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 09/07: Odoi, Lombaerts, Sylla, Ibou, Götze, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *