Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi heeft nieuws voor AA Gent

Net op het moment dat Denis Odoi duidelijk maakte dat hij Lokeren zou ruilen voor de Engelse tweedeklasser Fulham kwam AA Gent in beeld. De 28-jarige Leuvenaar lijkt echter geen Buffalo te worden.De voormalige flankverdediger van OHL, STVV en Anderlecht heeft zin in een buitenlands avontuur. Het Londense Fulham hoopt op een promotieplaats naar de Premier League te eindigen.Denis Odoi legde gisteren medische testen af bij de voormalige club van Moussa Dembl. De ondertekening van zijn contract zou vandaag volgen. Odoi wil eerst nog een goed gesprek met de trainer. AA Gent…

Lees verder op Geen categorie: Odoi heeft nieuws voor AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *