Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 08/07: Klopp wil speler van Dortmund, ook nieuws over Milik, Turan, Bonucci, Pogba, Odoi, …

Transfergeruchten 08/07: Klopp wil speler van Dortmund, ook nieuws over Milik, Turan, Bonucci, Pogba, Odoi, … Foto: © Photonews 08 juli 2016 10:31<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het EK is aan de laatste dagen bezig en dat is duidelijk te merken op de geruchtenmolen. Ook vandaag kwamen er weer een pak binnen op onze redactie. Wij goten alles in een handig overzicht. Ruilt Denis Odoi Sporting Lokeren in voor een Belgische topclub? Het is goed mogelijk. Je leest er hier alles over.Volgens de laatste geruchten zal de transfer van Paul Pogba Manchester United…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 08/07: Klopp wil speler van Dortmund, ook nieuws over Milik, Turan, Bonucci, Pogba, Odoi, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *