Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Denis Odoi (28) verliet gisteren de oefenstage van Lokeren in het Nederlandse Delden. Bestemming: Londen, om er medische tests af te leggen bij Fulham, nummer 20 uit de Championship. Zijn die goed, dan staat niets een transfer naar de Engelse tweedeklasser in de weg. Tenzij… Op het allerlaatste moment beweegt AA Gent hemel en aarde om Odoi alsnog op andere gedachten te brengen. Hein Vanhaezebrouck wil de flankverdediger er absoluut bij. Hij ziet in Odoi (goede voorzet, snel en zowel op links als op rechts inzetbaar) de ideale concurrent van Foket op rechts én vervanger…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Denis Odoi (28) verliet gisteren de oefenstage van Lokeren in het Nederlandse Delden. Bestemming: Londen, om er medische tests af te leggen bij Fulham, nummer 20 uit de Championship. Zijn die goed, dan staat niets een transfer naar de Engelse tweedeklasser in de weg. Tenzij… Op het allerlaatste moment beweegt AA Gent hemel en aarde om Odoi alsnog op andere gedachten te brengen. Hein Vanhaezebrouck wil de flankverdediger er absoluut bij. Hij ziet in Odoi (goede voorzet, snel en zowel op links als op rechts inzetbaar) de ideale concurrent van Foket op rechts én vervanger…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Denis Odoi (28) verliet gisteren de oefenstage van Lokeren in het Nederlandse Delden. Bestemming: Londen, om er medische tests af te leggen bij Fulham, nummer 20 uit de Championship. Zijn die goed, dan staat niets een transfer naar de Engelse tweedeklasser in de weg. Tenzij… Op het allerlaatste moment beweegt AA Gent hemel en aarde om Odoi alsnog op andere gedachten te brengen. Hein Vanhaezebrouck wil de flankverdediger er absoluut bij. Hij ziet in Odoi (goede voorzet, snel en zowel op links als op rechts inzetbaar) de ideale concurrent van Foket op rechts én vervanger…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Odoi kan naar Fulham… en naar AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *