Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Belgische topclub meldt zich voor Odoi

Denis Odoi zou Legia Warschau links laten liggen om Lokeren te ruilen voor het Londense Fulham. In de laatste rechte lijn mengt AA Gent zich echter in de strijd!De Buffalo’s zagen Rafinha naar HJK Helsinki vertrekken en zijn nog op zoek naar nieuwe verdedigers. Denis Odoi zou in dat verhaal passen. Volgens Het Laatste Nieuws trachten ze de 28-jarige Leuvenaar te overtuigen niet voor Fulham te kiezen.Er is niet alleen het vertrek van Rafinha. Nana Asare ligt voor langere tijd in de lappenmand. Denis Odoi zou als linksachter kunnen starten. De voormalige speler…

Lees verder op Geen categorie: Belgische topclub meldt zich voor Odoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *