Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi kiest voor Engelse club

Denis Odoi wordt de volgende Belg die zijn geluk gaat beproeven in Engeland. De 28-jarige flankverdediger gaat zijn kans bij het Londense Fulham in de tweede afdeling.De voormalige speler van OHL, STVV en Anderlecht ging niet in op een contractverlenging bij Sporting Lokeren, waar hij nog een jaar onder contract lag.Er was belangstelling van de Poolse kampioen Legia Warschau, waar Besnik Hasi trainer is. Odoi trekt echter een shirt van Fulham aan.De tweevoudige Rode Duivel ruilt Leuven dus voor Londen. Fulham ligt in West-Londen op een boogscheut van Chelsea’s Stamford Bridge.The Cottagers…

Lees verder op Geen categorie: Odoi kiest voor Engelse club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *