Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Odoi is zo goed als weg, maar Lokeren ziet nog een speler naar het buitenland trekken’

‘Odoi is zo goed als weg, maar Lokeren ziet nog een speler naar het buitenland trekken’ Foto: © photonews 07 juli 2016 14:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Cyriel Dessers gaat Sporting Lokeren verlaten. De aanvaller staat heel dicht bij een overgang naar Nederland. Witte rook wordt in de komende dagen verwacht. Het Laatste Nieuws laat weten dat Cyriel Dessers het oefenkamp van Sporting Lokeren heeft verlaten. De 21-jarige aanvaller trekt naar Breda om er de laatste details af te ronden.NAC Breda is één van de titelkandidaten in de Nederlandse tweede klasse. Dessers…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Odoi is zo goed als weg, maar Lokeren ziet nog een speler naar het buitenland trekken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *