Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Dessers trekt naar Nederland:”Het talent, het fysiek en de drive om uit te groeien tot een topspits”

Dessers trekt naar Nederland:”Het talent, het fysiek en de drive om uit te groeien tot een topspits” Foto: © photonews 07 juli 2016 21:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Cyriel Dessers vertrekt bij Lokeren. De jonge aanvaller gaat zijn geluk beproeven bij NAC, waar hij een contract van drie seizoenen tekende. En in Breda zijn ze in de wolken met hun nieuwe aanwinst. Technisch Directeur Hans Smulders had al langer een oogje op Dessers en is erg blij met de komst van de centrumspits. Hij ziet een mooie toekomst weggelegd voor de 21-jarige…

Lees verder op Belgium Soccer: Dessers trekt naar Nederland:"Het talent, het fysiek en de drive om uit te groeien tot een topspits"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *