Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Cyriel Dessers en Jorn Brondeel moeten NAC naar Eredivisie loodsen

Het Nederlandse NAC Breda heeft nogmaals de landsgrens overschreden op zoek naar jong Belgisch talent om de promotie richting de Eredivisie te bewerkstelligen.De 21-jarige centrumspits Cyriel Dessers tekende twee jaar geleden een profcontract bij Lokeren, maar daar kwam hij vaak niet verder dan de invallersbank. In veertig wedstrijden voor Lokeren was Dessers acht keer trefzeker.Dessers stond al een tijdje op het lijstje van NAC, maar nu pas besliste hij om toe te happen. “In de winterstop werd NAC concreet. Ik had daar meteen een goed gevoel bij, ook bij de trainer.””NAC is een mooie…

Lees verder op Geen categorie: Cyriel Dessers en Jorn Brondeel moeten NAC naar Eredivisie loodsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *