Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Landskampioen Club Brugge stoomt zich klaar (voor nieuwe titel?)

Landskampioen Club Brugge stoomt zich klaar (voor nieuwe titel?) wo 06/07/2016 – 09:50 In een wat druilerig Nederland legt Club Brugge de basis om zijn landstitel te verdedigen. De regen houdt Michel Preu’dhomme niet tegen om zijn troepen het trainingsveld op te sturen. Ook Standard, KV Oostende, Lokeren en Waasland-Beveren vertoeven op stage. Club Brugge Standard Club Brugge is met 31 spelers naar het Nederlandse Garderen getrokken om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Regen of niet, Preud’homme schotelde zijn spelers een pittige training voor. Boli Bolingoli maakte er zijn eigen impressie van op Snapchat.Standard trekt…

Lees verder op Geen categorie: Landskampioen Club Brugge stoomt zich klaar (voor nieuwe titel?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *