Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi: ‘Kreeg al twee aanbiedingen van Engelse club’

Onze nationale ploeg kampte de voorbije jaren met een tekort aan echte backs, hoe vaak heeft Odoi tijdens het voorbije EK gedacht: hier had ik tussen kunnen of moeten lopen? “Ik heb in 2012, toen nog als speler van Anderlecht, een oefenwedstrijd gespeeld tegen Montenegro, een behoorlijke prestatie dacht ik, maar nadien heb ik niets meer gehoord”, antwoordt de verdediger in Sport/Voetbalmagazine. “Om aanspraak te mogen maken op een selectie moet je op zijn minst bij een Belgische topclub spelen of in het buitenland. Sinds ik bij Lokeren voetbal, heb ik daar nooit meer aan…

Lees verder op Geen categorie: Odoi: ‘Kreeg al twee aanbiedingen van Engelse club’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *