Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi aast op transfer naar Engeland

Dennis Odoi ligt nog een jaar onder contract bij Sporting Lokeren. De kans dat hij de Belgische competitie verlaat, is echter groot. Er is belangstelling voor de eenmalige Rode Duivel.De flankverdediger brak door bij OHL en speelde daarna bij STVV en Anderlecht. Na drie seizoenen bij Lokeren wenkt een eerste avontuur in het buitenland.”Volgend jaar ben ik einde contract, Lokeren heeft me al een paar keer voorgesteld om mijn contract te verlengen, maar daar ben ik niet op ingegaan”, stelt de 28-jarige Leuvenaar tegenover Sport/Voetbal Magazine. “Het heeft niets met het financile te…

Lees verder op Geen categorie: Odoi aast op transfer naar Engeland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *