Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Genk denkt aan oude bekende om Christian Kabasele te vervangen

Genk denkt aan oude bekende om Christian Kabasele te vervangen Foto: © Photonews 02 juli 2016 11:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk zag met Christian Kabasele één van zijn topspelers vertrekken. De Limburgers stellen nu dan ook alles in het werk om snel een vervanger voor de Rode Duivel in huis te halen. Volgens Het Laatste Nieuws kwam Genk in zijn zoektocht naar een nieuwe verdediger uit bij een oude bekende: Jérémy Taravel. Hij werd ook eerder al genoemd en beantwoordt alvast perfect aan het profiel: een fysiek sterke jongen, die…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk denkt aan oude bekende om Christian Kabasele te vervangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *