Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Remacle liet Lokeren en STVV schieten

Jordan Remacle zag een degradatie met OHL niet zitten en verkreeg de toelating om met andere clubs te onderhandelen. Er was belangstelling van Sporting Lokeren en STVV. Het Poolse Legia Warschau werd ook genoemd. Op zijn 29ste kiest hij echter voor Antwerp FC.De flankaanvaller kiest dus niet voor een nieuw avontuur in eerste klasse. Hij zal met Antwerp FC tegen OHL spelen in de nieuwe 1B-reeks.”Sportief neem ik een klein risico, maar ik heb gekozen voor het meest ambitieuze project. De club heeft maar n doel en dat is zo snel mogelijk de…

Lees verder op Geen categorie: Remacle liet Lokeren en STVV schieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *