Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Opmerkelijk: Dierckx kon naar Belgische topclub, maar kiest toch zo goed als zeker voor Antwerp

Opmerkelijk: Dierckx kon naar Belgische topclub, maar kiest toch zo goed als zeker voor Antwerp Foto: © photonews 01 juli 2016 08:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Als alles volgens plan verloopt, dan speelt Tuur Dierckx tijdens het komende seizoen in tweede klasse. De jonge aanvaller van Club Brugge heeft een voorstel van Royal Antwerp FC op zak, waar hij wellicht op in zal gaan. Een leuke overgang voor Dierckx (zelf van Antwerpen, nvdr.) en Antwerp, maar… de speler had ook opties in eerste klasse. Zo haalde de aanvaller van blauw-zwart zomaar…

Lees verder op Belgium Soccer: Opmerkelijk: Dierckx kon naar Belgische topclub, maar kiest toch zo goed als zeker voor Antwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *