Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Jordan Remacle legt uit waarom hij OH Leuven verliet voor reeksconcurrent Antwerp

Jordan Remacle legt uit waarom hij OH Leuven verliet voor reeksconcurrent Antwerp Foto: © photonews 01 juli 2016 20:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met Jordan Remacle haalde Royal Antwerp FC opnieuw heel wat ervaring uit eerste klasse naar de Bosuil. De 29-jarige Luikenaar tekende een contract voor drie seizoenen. Remacle kon ook naar STVV en Lokeren en ook het Poolse Legia Warschau trok aan zijn mouw. “Sportief neem ik een klein risico”, geeft de winger toe in HLN. “Maar ik heb gekozen voor het meest ambitieuze project.””De club heeft maar één doel…

Lees verder op Belgium Soccer: Jordan Remacle legt uit waarom hij OH Leuven verliet voor reeksconcurrent Antwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *