Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sporting Lokeren reageert op transfergeruchten rond Odoi

Sporting Lokeren reageert op transfergeruchten rond Odoi Foto: © Photonews 30 juni 2016 15:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren haalde met Tom De Sutter een grote vis binnen, maar mogelijk zien ze op Daknam ook een sterkhouder vertrekken. Denis Odoi staat namelijk in de belangstelling van enkele teams. Odoi ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Lokeren, maar staat voorlopig niet te springen om zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst te zetten. Het is een publiek geheim dat de vleugelverdediger ervan droomt om een keer een buitenlands…

Lees verder op Belgium Soccer: Sporting Lokeren reageert op transfergeruchten rond Odoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *