Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil

OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil Foto: © photonews 30 juni 2016 17:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Jordan Remacle is nu ook officieel een speler van Antwerp FC. De flankaanvaller heeft vanmiddag zijn krabbel gezet onder een contract in Deurne-Noord. Jordan Remacle gaat de komende drie seizoenen het shirt van Antwerp FC dragen. De Great Old kwam gisteren al tot een akkoord met OH Leuven over de transfer, maar vandaag zijn de nodige krabbels ook gezet.De transfer van de voormalige speler van onder meer KAA Gent en Sporting Lokeren is…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil

OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil Foto: © photonews 30 juni 2016 17:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Jordan Remacle is nu ook officieel een speler van Antwerp FC. De flankaanvaller heeft vanmiddag zijn krabbel gezet onder een contract in Deurne-Noord. Jordan Remacle gaat de komende drie seizoenen het shirt van Antwerp FC dragen. De Great Old kwam gisteren al tot een akkoord met OH Leuven over de transfer, maar vandaag zijn de nodige krabbels ook gezet.De transfer van de voormalige speler van onder meer KAA Gent en Sporting Lokeren is…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Antwerp FC haalt Remacle naar de Bosuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *