Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren zoekt Belgische overnemer

Roger Lambrecht is al een tijd op zoek naar een opvolger. Hij wil zijn club Sporting Lokeren echter niet aan gelijk wie overlaten. De zoektocht naar een kapitaalkrachtige investeerder – liefst een Belg – loopt verder. In de tussentijd borrelen er nieuwe plannen en ambities op.Sporting Lokeren vaarde wel onder de leiding van Peter Maes en zag het aantal supporters en sponsors toenemen. Het afgelopen seizoen was andere koek. Roger Lambrecht moest in januari zijn portemonnee bovenhalen om nog wat vers bloed aan te trekken. Met succes want Lokeren wist het behoud in eerste klasse te…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren zoekt Belgische overnemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *