Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lambrecht spreekt over overnemers en stelt nieuwe manager aan bij Lokeren

Lambrecht spreekt over overnemers en stelt nieuwe manager aan bij Lokeren Foto: © photonews 30 juni 2016 19:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Roger Lambrecht, nog steeds de sterke man in Lokeren, heeft in zijn kaarten laten kijken. Ook over de verkoop van de club van zijn hart. Want er werden al veel speculaties gedaan, maar Lambrecht heeft geen zin om te verkopen aan de eerste de beste. Er was al vaak interesse vanuit het buitenland om de club over te nemen en zelfs vanuit China werd inmiddels heel wat geld op tafel…

Lees verder op Belgium Soccer: Lambrecht spreekt over overnemers en stelt nieuwe manager aan bij Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *