Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Perbet naar Belgische topclub

AA Gent lijkt Laurent Depoitre kwijt te spelen aan Anderlecht, dat Stefano Okaka aan een Chinese club kan verkopen. Bij de Buffalo’s willen ze nu snel werk maken van de komst van Jrmy Perbet.De Franse goalgetter ligt nog een seizoen onder contract bij Istanbul Basaksehir. Er zou echter een doorbraak in de maak zijn, melden enkele Turkse media.Perbet was het afgelopen seizoen goed voor 24 doelpunten in de Pro League, als huurling bij Sporting Charleroi. De 31-jarige spits speelde al bij AFC Tubeke, Sporting Lokeren, RAEC Bergen en het Spaanse…

Lees verder op Geen categorie: Perbet naar Belgische topclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *