Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Lokeren vreest het vertrek van absolute sterkhouder’

‘Lokeren vreest het vertrek van absolute sterkhouder’ Foto: © Photonews 29 juni 2016 20:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren bouwt aan het elftal voor volgend seizoen. Met de transfer van Tom De Sutter kunnen de Waaslanders alvast uitpakken. Maar ondertussen vreest Georges Leekens het vertrek van een absolute sterkhouder. Sport/Voetbalmagazine laat weten dat Denis Odoi zijn contract op Daknam niet wil verlengen. En dat terwijl de overeenkomst aan het einde van het nieuwe seizoen zal verlopen. De reden daarvoor is simpel….

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Lokeren vreest het vertrek van absolute sterkhouder’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *