Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Zulte Waregem en Lokeren zetten buren vlotjes weg in oefengalop

Fase per fase • live berichtgeving Lokeren wint zonder De Sutter zijn derde oefenmatch Lokeren heeft een oefenmatch tegen Stekene gewonnen met 0-4. Voor de rust kon Lokeren een aantal kansen niet verzilveren. Pas na 66 minuten opende Triest voor 0-1. Hij zorgde ook voor 0-2. Bolbat en Minghiedi zorgden voor 0-4. Tom De Sutter speelde nog niet. 22:13 ◀ 21:40 ◀ Zulte Waregem zet buren vlot weg Zulte Waregem heeft vlot de buren van Racing Waregem verslagen (0-5). Voor de rust waren de doelpunten van Meïté en Zaidi kunststukjes. Na de pauze dikten Benteke en Naessens (met 2…

Lees verder op Geen categorie: Zulte Waregem en Lokeren zetten buren vlotjes weg in oefengalop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *