Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren-voorzitter had zo zijn eigen redenen om De Sutter in huis te halen

Lokeren-voorzitter had zo zijn eigen redenen om De Sutter in huis te halen Foto: © Photonews 27 juni 2016 20:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tom De Sutter ruilde het Turkse Bursaspor in voor Sporting Lokeren. De voorzitter van de Waaslanders – Roger Lambrecht – had zo zijn eigen redenen om de spits binnen te halen. “We hebben een zware inspanning geleverd om Tom De Sutter naar Lokeren te halen, dat klopt” aldus Roger Lambrecht. De voorzitter legde meteen ook uit waarom hij die inspanning nodig achtte.“Vorig seizoen kwamen er niet zoveel fans meer…

Lees verder op Belgium Soccer: Lokeren-voorzitter had zo zijn eigen redenen om De Sutter in huis te halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *