Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Ex-spits Lokeren geniet op het EK

Ijsland neemt het in de achtste finales in Nice op tegen Engeland. Voor vele spelers is dat een droom die uitkomt. De Premier League geniet veel belangstelling in het koude Ijsland. Alfred Finnbogason is klaar voor de strijd.De voormalige aanvaller van Sporting Lokeren was als tiener fan van Manchester United, met Ruud van Nistelrooij als idool.Op papier is Ijsland de underdog. Niets moet, alles mag. “Wij blijven hier tot en met 10 juli (de dag van de finale, nvdr.), grapt Finnbogason. “Zo is de beleving in de hele groep. We hebben laten zien dat…

Lees verder op Geen categorie: Ex-spits Lokeren geniet op het EK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *